Peter Gillis Wendy Van Hout Insta

Wendy van Hout raadt het niemand aan een seksfilmpje op te nemen

Onlangs stond de vriendin van Peter gillis, Wendy van Hout, in de rechtbank. Ze had een zaak aangespannen tegen haar ex. Het draait onder meer om een seksfilmpje dat hij volgens haar heeft laten uitlekken. Wendy reageert zelf op de affaire.

Tegen mijn zin met perverse ex

”Het gaat veel te ver. Ik ben helemaal geen typje dat van die filmpjes maakt. Ik heb dat alleen maar bij deze man gedaan. Er is niemand die kan bewijzen dat ik dat ook bij andere mannen heb gedaan, want dat is gewoonweg niet waar. Het is spijtig dat ik op deze manier word afgeperst, want zo voelt het voor mij. In de relatie met mijn ex-partner was er een perverse, rare seksuele omgang waar ik tegen mijn zin in ben meegegaan. Het ging van kwaad tot erger. Ik heb daar ook aangifte van gedaan. Ik vind gewoon dat een vrouw zich niet moet laten onderdrukken. Elke vrouw maakt weleens een filmpje, daar is helemaal niks geks aan als het in de privésfeer blijft. Maar in deze tijd zou ik het iedereen afraden om het te doen.”

Beeld: Instagram