Tino Martin Insta

Wie houdt Tino Martin met beide beentjes op de grond?

Hij had het mooi bedacht, die coronaproof tour ’Voor Iedereen’ langs grote zalen, waar hij volstrekt veilig zou optreden voor dertien honderd man. Maar de nieuwe maatregelen houden Tino Martin (36) helaas thuis. Gelukkig blijft zijn muziek wel scoren; zijn nieuwe album loopt als een malle. In Party 46 praat Tino over zijn muziek, zijn beeldschone vriendin Kimberley en zijn gevoelens: ”Dat zij de vrouw is bij wie ik wil zijn en zonder wie ik eigenlijk niets voorstel, weet ik al heel lang.

Hieronder een klein voorproefje; echt fans halen natuurlijk het weekblad even in huis om ons hele interview te lezen!

Op je met een gouden plaat bekroonde album ’Voor Iedereen’ staat de single ’Zij Zal Er Altijd Zijn’. Gaat het nummer over een bepaalde vrouw in jouw leven?

”Het is een algemene ode aan de vrouw. En dus ook aan de mijne. Het lied gaat over een man die eigenlijk niets is zonder zijn vrouw, hij is haar zeer dankbaar. De man in het lied geeft heel openhartig te kennen dat hij compleet niets waard is of helemaal verloren is zonder zijn steun en toeverlaat. Over het algemeen zijn mannen niet zo openhartig. Het komt best vaak voor dat ze niet zo goed kunnen praten over hun gevoelens. Daarom vind ik het extra leuk dat ik veel reacties krijg van mannelijke fans. Die geven aan dat ze vaak niet goed onder woorden kunnen brengen wat ze voor hun vrouw of vriendin voelen, maar dat ze zich goed kunnen identificeren met dit liedje.”

Zoals je het omschrijft, klinkt het ook een beetje alsof je deze ontdekking pas onlangs zelf hebt gedaan.

”Haha, ik snap waar je op doelt. Mijn vriendin Kimberley en ik hebben een tijdje een pauze ingelast in onze relatie, maar sinds het begin van het jaar zijn we weer helemaal happy samen. Dat zij de vrouw is bij wie ik wil zijn en zonder wie ik eigenlijk niets voorstel, zoals de boodschap klinkt in mijn single, weet ik al heel lang…”

Benieuwd hoe het verder gaat? Dat leest u in weekblad Party 46. Leuk om te lezen dit weekend!

foto: Instagram