Easytoys

Wil jij wel eens iets nieuws proberen in bed?

Seks kan ontzettend spannend zijn, maar wanneer je altijd hetzelfde doet, kan het gebeuren dat je in een sleur komt. Wil je dit voorkomen, blijf dan altijd experimenteren. Er zijn heel veel leuke dingen die je kunt doen in bed, of daarbuiten mits je weet hoe je dit op de juiste manier aanpakt. Dit geldt zeker wanneer het gaat over anale seks. Het is niet aan te raden om dit maar gewoon te proberen wanneer je niet de juiste maatregelen treft. Wij laten je daarom graag zien hoe je echt kunt genieten van anale penetratie.

Zorg voor goed glijmiddel

Alhoewel het bij vaginale penetratie niet ongebruikelijk is om glijmiddel te gebruiken, is het bij anale seks een must. De anus maakt namelijk zelf geen natuurlijk glijmiddel aan zoals de vagina dat wel doet. Gebruik je geen glijmiddel, dan zal het een pijnlijke ervaring worden en waarschijnlijk is het dan heel moeilijk om van de seks te genieten. Wees niet te zuinig met je glijmiddel want hoe meer je gebruikt, hoe eenvoudiger het wordt om iets anaal in te brengen. Er zijn vele soorten glijmiddel verkrijgbaar die niet alleen maar zorgen dat er geen wrijving optreedt, maar die bijvoorbeeld ook een smaakje hebben. Hierdoor kan dit middel ook een extra sensatie toevoegen aan orale seks. Er zijn vele smaken beschikbaar dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw favoriet er niet tussen zit.

Wil je het langzaam opbouwen?

Wanneer je voor de eerste keer iets anaal inbrengt, kan dit vreemd voelen. Soms kan het zelfs onprettig zijn. Laat dit je er echter niet van weerhouden om aan anale seks te gaan doen. Je kunt het namelijk langzaam opbouwen. Wil je je anus laten wennen en je kringspier trainen, dan kun je een buttplug kopen. Deze kun je inbrengen wanneer je maar wilt en je zult merken dat dit al een heel aangename stimulatie teweegbrengt. Je kunt het extra spannend maken door je buttplug te dragen op momenten waarop niemand het van jou verwacht: op kantoor, op een familiedag of waar dan ook. Dit voert de spanning tussen jou en jouw partner al flink op, dus reken maar dat de dag eindigt met passievolle seks.

Tot slot

Wanneer je aan anale seks wilt gaan doen, zorg er dan voor dat je voorbereid bent. Dit betekent dat je even naar de wc gaat om te zorgen dat je leeg bent. Je kunt eventueel ook een anaaldouche gebruiken zodat je helemaal schoon bent. Als je je laat penetreren, communiceer dan altijd goed met je partner. Deze moet ook goed naar jou luisteren en geen dingen doen die jij niet wilt. Hoe meer jullie je op je gemak voelen, hoe fijner en hoe gemakkelijker het wordt om aan anale seks te doen. Veel plezier!