Willeke Alberti Ajdj 011121 (33)

Willeke Alberti dit jaar ook te zien tijdens De Amsterdamse Zomer

Al eerder maakte 4PM Entertainment bekend op zaterdag 8 juli 2023 opnieuw met De Amsterdamse Zomer in het Olympisch stadion te staan. Terugkerende artiesten als Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam en Joël Borelli waren al aangekondigd, net als Ruth Jacott, Jan Smit en Zoë Tauran die voor het eerst acte de présence geven. Nu kondigt de organisatie aan dat ook Willeke Alberti dit jaar aan de line-up zal worden toegevoegd.

Willeke Alberti, bekend van nummers als Een glimlach van een kind en Samen zijn, is al bijna 65 jaar actief binnen de muziek. Haar carrière is door pers en publiek geprezen met verschillende prijzen. Willeke Alberti heeft een lange staat van dienst in de muziek-, theater- en televisiewereld. Ze heeft samengewerkt met veel collega’s uit het vakgebied en kan hier de eerdergenoemde artiesten van De Amsterdamse Zomer aan toevoegen. Op 8 juli zal ook zij namelijk te zien zijn in het Olympisch Stadion.

“We zijn trots dat we de ‘Grand Dame’ van het Nederlandse lied aan onze line-up mogen toevoegen dit jaar”, aldus Mitchel Bovenlander van organisator 4PM Entertainment. “De Special Mystery Guest blijft voor nu op de line-up staan, want deze kondigen we binnenkort ook nog aan. Er komt dus nog een grote verrassing aan!”

Line-up: Special Mystery Guest, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Joël Borelli, Kris Kross Amsterdam, OG3NE, René Froger, Rolf Sanchez, Ruth Jacott, Tino Martin, Willeke Alberti, Wolter Kroes, Yves Berendse, Zoë Tauran en vele anderen.

Over De Amsterdamse Zomer 

Op zaterdag 8 juli 2023 zal het Olympisch Stadion worden omgetoverd tot een groots muzikaal zomerfeest genaamd De Amsterdamse Zomer met de populairste artiesten van eigen bodem, met een knipoog naar Amsterdam. Dit keer niet in de intieme setting, maar het hele stadion gevuld.

De artiesten die de afgelopen jaren al bij De Amsterdamse Zomer hebben opgetreden, worden vergezeld door een aantal nieuwe gezichten.

Willeke Alberti Zomer

Praktische informatie

De Amsterdamse Zomer wordt dit jaar wederom georganiseerd door Nicolette van Dam, Bas Smit, John Ewbank en evenementenbureau 4PM Entertainment. Tickets voor De Amsterdamse Zomer zijn te verkrijgen via www.deamsterdamsezomer.nl

Foto: AJDJ