Bb Jacob De Vries Rtl

Willem Engel te gast bij B&B Vol Liefde Jacob de Vries

Iedereen kan zich vast nog herinneren hoe ’B&B Vol Liefde’-deelnemer Jacob de Vries in coronatijd werd opgescheept met vier vrouwen die er ogenschijnlijk alles aan deden om hem het leven zuur te maken. Onlangs had Jacob een andere zeer spraakmakende gast over de vloer in zijn Portugese B&B, namelijk activist Willem Engel. Aan Party onthult Jacob hoe hij uitgerekend bij hem terechtkwam.

Lieve en aardige man

”Ik kende die hele Willem Engel niet. Zijn vriendin Dorien Rose (die ooit door het leven ging als lookalike van Angelina Jolie en meedeed als verleidster in ’Temptation Island VIPS’, red.) bleek fan van mij te zijn en wilde me ooit ontmoeten. Zodoende kwamen Willem en Dorien bij mij terecht. Volgens haar ben ik de mannelijke versie van haar en omgekeerd kwam ik tot de conclusie dat zij inderdaad de vrouwelijke versie van mij is. Het klikte gelijk. Ik ging op de foto met Willem en plaatste deze op Facebook. Nou dat heb ik geweten, zeg! Ik ontving tientallen hatelijke mails, omdat ik met hem op de foto was gegaan. Ik wist niet wat me gebeurde! Ik heb uiteraard gesprekken met hem gevoerd en vond hem eigenlijk een lieve en aardige man. We hadden wel als overeenkomst dat ook ik tegen het vaccineren was, maar verder wist ik niets over hem. De andere gasten, waaronder een aantal Nederlanders, konden ook met hem opschieten en we zijn dan ook een keer met z’n allen gezellig uit eten geweest.”