William Spaaij Insta

William Spaaij: “Koffietijd is een familie”

RTL maakte in november bekend dat ’Koffietijd’ volgens de sponsoren niet voldoende kijkers trekt en na ruim dertien jaar gaat stoppen. In mei 2023 wordt de laatste aflevering van het door onder anderen Loretta Schrijver en Quinty Trustfull gepresenteerde ochtendprogramma uitgezonden. Musicalacteur William Spaaij, die regelmatig aanschuift om de laatste theater- en musicalnieuwtjes te delen, zegt tegen Party het heel jammer te vinden dat ’Koffietijd’ er in de lente mee ophoudt. ”Ik zit er met drie seizoenen nog niet zo lang, maar het is echt een familie. ’Koffietijd’ is een programma dat met heel veel liefde en aandacht gemaakt wordt. Ik heb er alleen maar warme gevoelens bij. Mensen vinden het ook heel leuk, want ik heb bijna meer complimenten gehad over mijn ’Koffietijd’-carrière dan over mijn theatercarrière, haha.”

Foto William: Instagram