Winnen

Nederland is trots! Trots op Duncan Laurence, die er met zijn gouden keeltje voor zorgde dat Holland van meerdere landen douze points kreeg. Voor het eerst in 44 jaar hebben we het ’Eurovisie Songfestival’ gewonnen. Wat een feest! Ook ik stond op de tafel te juichen. Het is Duncan zo enorm gegund. Wat een leuke, lieve en ongelooflijk getalenteerde vent is de ’Arcade’- zanger. Een terechte winnaar! Het is toch enig dat het liedjesfestijn volgend jaar in ons eigen kikkerlandje zal plaatsvinden… Ben heel benieuwd wie ons dan mag vertegenwoordigen.

In de wandelgangen wordt Davina Michelle genoemd als kanshebber, maar Nielson zou natuurlijk ook een prima inzending kunnen zijn. De singer-songwriter heeft een grote schare fans, die sinds zijn deelname aan ’Wie Is De Mol‘ alleen maar is gegroeid. Vooral bij de dames ligt Nielson goed in de markt. Maar de zanger wijst hen ijskoud af, hij is immers keurig getrouwd met zijn jeugdliefde Hanna. Al moet Nielson wel bekennen dat hij al die aandacht van andere vrouwen best leuk vindt. ”Het is goed voor je ego”, zo grijnst hij. Toch zwicht hij niet voor de verleidingen.

André Hazes kan maar beter het voorbeeld van Nielson volgen. Zijn vriendin Monique tolereert een slippertje namelijk niet. Sterker nog, ze wordt al misselijk bij het idee dat haar André met een andere vrouw zou zoenen. ”Ik denk niet dat ik hem dat kan vergeven”, zo zegt Monique. Eén misstap, en hij verliest zijn grote liefde, zo maken wij op uit haar woorden. Op een misstap konden wij de Ajaxkampioenen niet betrappen… En dat terwijl ze helemaal los gingen op een geheim feest, zonder hun vrouwen. Met een lichte kater zijn de landskampioenen aan hun vakantie begonnen. Het is RUST voor de winnaars…

Tot volgende week,

Chantal Braspenning

Hoofdredactie