Tot 50% korting op de leukste winteruitjes!

Als lezeres van Party kun je deze kerstvakantie wel heel voordelig een dagje weg met het hele gezin! Voor iedereen is er wat, pretparken en musea voor jong en oud! Profiteer van deze actie en koop een entreeticket van jouw favoriete kerstuitje met korting. Wees er snel bij, want op = op! 

Let op, alleen e-tickets besteld via onderstaande links zijn geldig bij het park. De bon op de cover en in blad is niet geldig aan de kassa.

Zo werkt het

Klik op de bestel link achter elk park om naar de bijhorende actieshop van het park te gaan en bestel snel je kaarten! Betalen kan heel makkelijk en veilig via iDeal of CreditCard.

Tickets kunnen besteld worden tot en met 8 januari 2017. De geldigheid van de tickets verschilt per park. Dit vind je bij elk pretpark. De reserveringskosten bedragen € 1,50 per bestelling. De tickets zijn niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen. Heb je vragen over je bestelde tickets, dan kun je contact opnemen met Ticketplus via support@ticketplus.nl

Bobbejaanland

Tem de golven van de Wildwaterbaan, schiet op de boeven in El Paso of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Maak dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. Meer avontuur? Snel, naar het het mysterieuze Khyonesia voor onze allernieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara. Voor de kleinere avonturiers is er Kinderland!

De tickets zijn geldig in het nieuwe seizoen van 1 april t/m 30 juni 2017.

Meer info: www.bobbejaanland.be

Prijs actietickets:
Normaal: € 35,-
Entreeprijs Party: € 22,-
Entreeprijs kinderen t/m 1 meter: Gratis

Bestel

Archeon

Beleef de geschiedenis in Archeon en zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen en duik diep door de middeleeuwen! Dagelijks is er een afsluitend gladiatorengevecht in de Arena. Duik samen met je hele gezin een dag terug in de tijd!

De tickets zijn geldig t/m 30 december 2016

Meer info: www.archeon.nl

Prijs actietickets:
Kind tot 3 jaar: Gratis
Kind 4 t/m 9 jaar normaal: € 17,40
Kind 4 t/m 9 jaar Party prijs: € 13,90
Volwassene 10+ normaal: € 19,40
Volwassene 10+ Party prijs: € 15,90

Bestel

Familiepretpark de Waarbeek

Niks geen angstaanjagende Booster, Breakdance of Topspin, maar juist de vrolijk stemmende Hully Gully, Calypso, Rodelbaan, Toffe Twister en antieke Zweefmolen. De Waarbeek in de Twentse bossen is een familiepretpark waar zwieren, zwaaien centraal staan. Leuk voor (piep)jong en ouder.

De tickets zijn geldig van 25 december 2016 t/m 8 januari 2017 (m.u.v. 31/12 & 1/1).

Meer info: www.waarbeek.nl

Prijs actietickets         
Normaal: € 11,50
Entreeprijs Party: € 5,75
Kinderen onder de 2 jaar: Gratis

Bestel

Tropenmuseum

Het boeddhisme is razend populair. Maar wat maakt het levensverhaal van deze spirituele leider zo intrigerend? En wat weten wij nu eigenlijk over dit icoon? Volg het levensverhaal van de Boeddha en ontdek hoe het boeddhisme wereldwijd beleefd wordt. De tentoonstelling De Boeddha is nu te zien in het Tropenmuseum.

De tickets zijn geldig t/m 29 januari 2017

Meer info: www.tropenmuseum.nl

Prijs actietickets         
Normaal: € 15,00
Entreeprijs Party: € 7,50
Kinderen tot en met 3 jaar: Gratis

Bestel

Schiphol behind the scenes

Schiphol bestaat dit jaar maar liefst 100 jaar! Heb je altijd al willen weten hoe Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland waar jaarlijks tientallen miljoenen mensen komen, werkt? Laat je verrassen, en ontdek wat er allemaal bij komt kijken om al die miljoenen passagiers af te handelen met de Schiphol Behind the Scenes tour.

De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2017.

Meer info: www.schipholbehindthescenes.nl

Prijs actietickets
Volwassen ticket normaal: € 15,50
Volwassen ticket Party: € 7,75
Kinderticket normaal: € 7,75
Kinderticket Party: € 3,87
Kinderen t/m 3 jaar: Gratis

Bestel

Body Worlds

De zoektocht naar geluk en liefde domineert onze levens, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn? Het anatomiemuseum Body Worlds: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid!

De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2017.

Meer info: www.bodyworlds.nl

Prijs actietickets
Volwassen ticket normaal: € 20,-
Volwassen ticket Party: € 15,-
Kinderticket normaal: € 12,-
Kinderticket Party: € 9,-
Kinderen t/m 5 jaar: Gratis

Bestel

Attractie- & vakantiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen in attractiepark Slagharen! Met meer dan 30 spannende attracties en shows zijn er voldoende avonturen te beleven voor jong en oud. Breng een bezoek aan de nieuwe ijsshow of warm op bij het kampvuur onder het genot van een warme beker chocolademelk. Beleef een tropisch avontuur in waterpark Aqua Mexicana. En sluit de dag spectaculair af met een nieuwe slotshow inclusief water, lasers en vuurwerk!

De tickets zijn geldig t/m 8 januari 2017 (zie voor openingsdata www.slagharen.com)

Meer info: http://www.slagharen.com/nl/

Prijs actietickets
Normaal: € 27,50
Entreeprijs Party: € 13,75
Kinderen t/m 3 jaar: Gratis

Bestel