Yvon Jaspers Insta

Wordt het tijd voor Yvon Jaspers om te stoppen met Boer Zoekt Vrouw?

Dit jaar presenteert Yvon Jaspers al twintig jaar ’Boer Zoekt Vrouw’. Menigeen vraagt zich af of het niet eens tijd wordt om haar voor iemand anders in te ruilen? Boer Geert is heel stelling in zijn mening: ”Nee, dan kijken er misschien geen mensen meer. Yvon Jaspers is geknipt voor ’Boer Zoekt Vrouw’. Zij doet het fantastisch.

Yvon Jaspers liever en leuker dan iedereen denkt

“Een paar jaar geleden heeft Yvon Jaspers met Joris Linssen een tijdje ’Hello Goodbye’ gepresenteerd en dat was niks. Alleen Joris Linssen is er geschikt voor om op Schiphol een praatje te maken met mensen die op vakantie gaan of een dierbare komen ophalen. Voor ’Taxi’, dat hij vroeger presenteerde,was hij ook de beste interviewer. Yvon is dat voor ’Boer Zoekt Vrouw’. Mensen vragen vaak aan mij hoe zij is. Ik kan daar alleen maar op antwoorden dat Yvon liever en leuker is dan iedereen denkt.”

Yvon Jaspers moet boeren spiegel voorhouden

Ook mag Yvon alles vragen, wat boer Geert betreft: ”Ja, want weet je wat het is: er zijn zoveel boeren die geen meisje aan durven te kijken. Ik merk dat ook in mijn naaste omgeving. Ik ken heel veel jonge jongens die allemaal nog vrijgezel zijn. Van mij mag Yvon daarom best de vinger op de zere plek leggen. Het leven van veel boeren is denk ik dat ze nooit in een café komen waar ze een meisje kunnen ontmoeten. Overdag verzorgen ze de koeien, ’s avonds maakt hun moeder het eten en als dat op is, gaan ze televisiekijken. Doordat Yvon hiernaar vraagt, het bespreekbaar maakt, hou je een spiegel voor en worden vooral de jonge boeren misschien een keer wakker.”

Beeld: Instagram