Nick Schilder Insta

Wordt Volendamse Nick Schilder een wereldster?

Volendam en Nederland worden te klein voor Nick Schilder. De singer-songwriter werkt hard aan zijn nieuwe carrière als solo artiest. Met zijn singles heeft hij al de Nederlandse hitlijsten veroverd, maar ook buiten Europa valt zijn muziek in de smaak. Dat onthult de zanger op Instagram…

Nick deelt een trotse foto op sociale media waarop te zien is hoe hij enthousiast zijn gitaar omhooghoudt. “Whaaaat! Mijn eerste vermelding in de Amerikaanse hitlijsten. ‘Realize’ staat op nummer 86 in de US Dance chart. Nooit gedacht dat ik mijn naam in een Amerikaanse hitlijst zou zien.”

Niet alleen Nick is door het dolle heen; ook zijn volgers zijn blij. “Wauw! Hoe tof is dit. Trots”, schrijft iemand. En een ander: “Wat goed! Mega gaaf… Echt heel bijzonder Nick!”

Nick focust zich nu met name op Engelstalige muziek. Daarover zei hij eerder: “Het is een heel nieuw avontuur, het klinkt heel anders en ik wil dat zo goed mogelijk neerzetten.” Hij ging verder: “Als er dan interesse is vanuit België, vanuit Italië, Roemenië gebeuren er wat dingen. Het zijn gewoon leuke feiten, dat dit gebeurt. Het zou leuk zijn om daar een keer promotie te doen of een klein showtje, we zien wel”, aldus Nick.

Bron: Shownieuws / foto: Instagram