Yoga

Niets menselijks is ons vreemd, iedereen maakt weleens een foutje. Onze BN’ers zijn daar niet anders in, soms zijn het net echte mensen. Zo parkeerde ’GTST’-acteur Erik de Vogel zijn auto vorige week midden op straat om zijn vrouw Caroline op te kunnen pikken. Hij riskeerde hiermee een fikse boete, maar gelukkig voor Erik was Mijnheer Agent in geen velden of wegen te bekennen. Een andere soapie die recent de fout inging: Ferry Doedens. Zijn vriendje zit voor geestelijke verdieping al weken in India, waar hij de nieuwste yogatrucjes onder de knie probeert te krijgen. Terwijl Nuno verwoede pogingen doet om zich in de Lotushouding te wurmen, valt Ferry in Amsterdam in de armen van een knappe collega. Er werd naar hartenlust geflirt, gestreeld en zelfs een klein kneepje in de bips gegeven. Maar Ferry blijft volhouden dat er nog altijd potentie zit in zijn relatie met Nuno. We zullen zien of het nog gaat werken tussen de twee jongens.

Tussen Paay en Vlemmix komt het echter nooit meer goed. De twee kemphanen kunnen elkaars bloed wel drinken. Geen yogasessie die Paay of Johan nog kan kalmeren. ”Vlemmix stalkt mij”, zo laat een oververhitte Patricia ons weten. ”Is die vent wel goed snik om mij zo lastig te vallen?”, vraagt ze zich af. Op 28 augustus is het aan de rechter om uit te maken wie van de twee ruziepotten gelijk heeft. Hopelijk keert daarna de rust weer terug.

Voor Dean Saunders breekt binnenkort ook een rustige tijd aan. Misschien wel iets te rustig. Hij gaat namelijk de lik in. Na vier jaar strijden in de rechtbank houdt hij het voor gezien. Dean is moegestreden enj geeft zich over. ”Ik trek mijn cassatie in en ga de gevangenis in”, zo laat hij exclusief weten aan Party. De voormalige ’Popstar’ dreigt 12 maanden achter de tralies te verdwijnen. Wat hij gaat doen om de tijd door te komen in zijn cel? ”Misschien ga ik wel liedjes schrijven.” Of wellicht is yoga iets voor Dean? Schijnt zelfs het grootste heethoofd helemaal zen van te worden…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen