Wesley Sneijder And Yolanthe Sneijder Cabau On The Beach.

Yolanthe en Wesley zijn weer samen…

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder zijn samen op Ibiza. De ex-geliefden genieten samen in een luxueuze villa op het Spaanse eiland. Het voormalig stel zou niet alleen maar voor hun zoontje Xess Xava bij elkaar zijn op Ibiza. Volgens bronnen speelt er mogelijk meer en zouden ze er ook daadwerkelijk voor elkaar zijn.

Yolanthe was onlangs in het Grazia Zomerboek nog openhartig over haar liefdesleven. De afgelopen periode werd Yolanthes naam vaak in een adem genoemd met die van model en ondernemer Lentini Eersteling, vooral omdat zij samen eens intiem gespot zijn.

Toch leek het er door haar interview sterk op dat Yolanthe niks serieus heeft of had met het model tot dusver. “Ik ben vrijgezel en ik geniet met volle teugen van het leven. In deze fase ben ik een alleenstaande moeder, maar wel een happy single mom met een happy kind”, laat de actrice weten.

De op Ibiza geboren schone liet aan Grazia nog wel het volgende los over haar relatiestatus. “Ik geloof dat het leven loopt zoals het moet lopen. Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren.”

Relatie met Wesley

Yolanthe vertelde nog altijd goed overweg te kunnen met Wesley. “Ik heb een goede band met mijn ex en mijn kind heeft een goede band met zijn vader. En ook al zijn Wes en ik uit elkaar, de liefde is voor altijd.”

bron: Shownieuws / foto: Brunopress