Opening Van Het Restaurant Xaxa Op Ibiza

Yolanthe staat open voor nieuwe liefde

Yolanthe Cabau (36) had oud willen worden met haar ex-man Wesley Sneijder (37), maar helaas eindigde hun huwelijk in 2019 in een scheiding. Nu, 2,5 jaar later, vertelt ze open te staan voor een nieuwe liefde in haar leven.

“Sinds een paar maanden voel ik voor het eerst de behoefte om samen dingen te ondernemen en te delen. Ik begin nu pas behoefte te krijgen aan liefde en intimiteit”, vertelt ze in Talkies. Dat betekent overigens niet dat de actrice nu actief op zoek is, al zou ze er dus wel voor openstaan, mocht het nu gebeuren. “Ik wil dat als het gebeurt, ik er oprecht klaar voor ben.”

Een hereniging tussen haar en Wesley zit er wat haar betreft niet meer in. “Ik heb veel liefde voor Wesley, ik hou van hem, maar niet van zijn gedrag… Ik kan er nog om huilen.”

De twee zullen sowieso contact met elkaar blijven houden, aangezien zij ook samen een zoontje, Xess, hebben. En als het aan Yolanthe ligt, zou ze nog wel meer kinderen willen. “Ik zou nog heel graag kinderen willen. Ik droomde altijd van een groot gezin en dat kan nog steeds. Maar ik weet niet hoe het zal lopen. Ik laat het op me afkomen.” 

Op dit moment reist de actrice voor haar werk regelmatig heen en weer tussen Los Angeles, Ibiza en Nederland, maar daar zal binnenkort verandering in gaan komen. “Vanaf zijn zesde is Xess leerplichtig en dan wordt het L.A. Als ik voor mijn acteerwerk even in Nederland moet zijn dan krijgt hij homeschooling.”

Beeld: Instagram