Yolanthe Insta

Yolanthe viert 15 jaar Free A Girl!

Yolanthe Cabau is een van de oprichters van Free a Girl. Deze stichting bestrijdt seksuele uitbuiting van kinderen onder het motto: ‘elk kind heeft het recht om op te groeien in een veilige omgeving. Alle kinderen in de wereld moeten worden beschermd tegen iedere vorm van uitbuiting.’ De stichting bestaat 15 jaar en Yolanthe deelt een jubelbericht op Instagram: “Gisteravond was als een droom. We vierden ons 15-jarig jubileum met mijn goede doel “Free A Girl” in mijn huis op Ibiza en we haalden bijna 500.000 euro op!”

Yolanthe strijdt tegen kinderhandel

Yolanthe vervolgt: “Ik ben zo dankbaar voor alle mooie harten die ons onderweg hebben geholpen. Samen hebben we 7253 minderjarigen kunnen redden en rehabiliteren van kinderhandel en seksuele uitbuiting!

Ik wil jullie allemaal uit de grond van mijn hart bedanken. En ik beloof je: ik zal nooit stoppen met vechten voor een veiligere wereld voor onze kinderen!”

Beeld: Instagram