Placeholder

Yvon Jaspers & Harry Piekema: Ik neem je mee!

Wegens zonnig zomersucces geprolongeerd: Ik neem je mee! De presentatoren van KRO-NCRV gaan ook dit jaar weer op minivakantie in eigen land, samen met bekende Nederlanders die hen meenemen naar de meest mooie, bijzondere of gekke plekken van hun geboortestreek. Welke bijzondere locaties laten ze zien en welke Nederlandse hotspots kunnen ze niet laten liggen?

Harry Piekema was tien jaar lang het gezicht van een bekende supermarktcommercial. Al die jaren mocht de acteur geen interviews geven en dus weten we maar weinig over hem. In deze aflevering van ‘Ik neem je mee’ komt daar verandering in. Harry gaat op mini-vakantie met Yvon Jaspers en neemt haar mee naar zijn stad Utrecht. Harry is ontzettend gehecht aan zijn ‘statsie’. Op 18-jarige leeftijd kwam hij hiernaartoe voor zijn opleiding. In de Domstad ging er een wereld voor hem open en ontdekte hij wie hij was en wat hij wilde.

Harry en Yvon starten met een boottocht over de grachten. Daarna bezoeken ze de toneelschool, waar een leuke verrassing wacht. ‘s Avonds in de kroeg deelt de acteur met Yvon zijn grote passie: muziek. Piekema heeft zelfs een speciaal lied geschreven voor Yvon. De vakantie eindigt spectaculair bij Fort Vechten. Harry heeft een Tarzan en Jane act bedacht, maar de grote vraag is of Yvon dat aandurft.

Ik neem je mee: Harry Piekema en Yvon Jaspers op reis met door Utrecht, dinsdag 11 augustus om 19.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.