Loiza Lamers

Zien: Loiza Lamers deelt foto van voor haar transitie

Loiza Lamers deelt op Instagram een bijzondere jeugdfoto met een krachtige boodschap: ‘Ik ben trots op wie ik ben en het verhaal dat me gemaakt heeft tot de vrouw die ik nu ben.’


Naast het kiekje van vroeger, deelt het model een foto van hoe ze er nu uitziet.

‘Het is geen geheim dat ik als jongen ben geboren, maar nog nooit deelde ik een foto van die tijd op mijn Instagram. Omdat ik bang was’, vervolgt Loiza. ‘Ik heb mezelf lange tijd afgevraagd waarom ik het niet deed en ik weet het antwoord nog steeds niet, maar vandaag heb ik besloten dat dit dé dag is.’

Haar bericht zorgt voor hartverwarmende reacties. ‘Zo trots op jou!’, schrijft iemand. En: ‘Respect lieverd. Toppertje ben je! Echte schoonheid zit in iemands ziel, niet in de verpakking eromheen.’ Ook wordt Loiza overspoeld met hartjes.

Beeld: Instagram