Bruiloft Van Wesly En Raquel

Zó blij is Wesly met Raquel

Vanzelfsprekend was weekblad Party aanwezig op het huwelijk van Wesly Bronkhorst met zijn Raquel. De zanger vertelt ons waarom hij zijn kersverse vrouw beslist wilde trouwen: “Raquel is ten eerste een fantastische vrouw om te zien, maar ook hoe ze is. Ze is tien jaar jonger dan ik, maar toch een klassieke vrouw. Daarmee bedoel ik dat ze zorgzaam is en geen extreme uitspattingen meer heeft, zoals dagelijks rondhangen op de pleinen in Amsterdam. Ze is een lieve moeder voor haar dochter, maar ook voor mijn kinderen. Ook richting mij is ze zo ontzettend zorgzaam. Het lijkt wel of alles bij elkaar komt nu ik mijn wilde haren kwijt ben. Ik heb het allemaal wel gezien, ik ken het wereldje van uitgaan en verleiding wel. Daar heb ik heel veel plezier en gezelligheid uitgehaald, maar ik ben blij met deze stabiliteit. Uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht. Ik heb best weleens momenten gehad waarop ik dacht: komt er ooit nog eens een vrouw voor altijd? Ik heb nergens spijt van in de liefde en niks ten nadele van alle vrouwen die ik heb gekend, maar ik ben nu ontzettend gelukkig met Raquel. Dat moet altijd zo blijven en dat zal altijd zo blijven. Vandaar dat ik haar ten huwelijk heb gevraagd.”

Een uitgebreide huwelijksreportage inclusief interview staat in de nieuwe Party!

Foto: Reni van Maren