Sylvie Meis Wim Beelen Insta

Zo denkt Rafael van der Vaart over de nieuw liefde van Sylvie Meis

Sylvie Meis is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde, vastgoedondernemer Wim Beelen. Volgens ’Quote’ zou haar nieuwe vlam goed zijn voor op z’n minst 155 miljoen euro en dat is voor Sylvie vast een prettige wetenschap. Al is ze zelf natuurlijk ook niet bepaald onbemiddeld: Sylvies vermogen wordt geschat op een slordige 17 miljoen euro. Voor het geld is de kleine diva dus niet afhankelijk van haar nieuwe liefde.

Sylvie Meis en Wim Beelen heel verliefd

De twee hebben het overigens echt te pakken. Onlangs werden ze samen gespot op het miljoenenjacht Lucky Us van Wim bij Mallorca en nog recenter zouden de twee tortelduifjes een zeer romantisch tripje hebben gemaakt naar Rome. En daar werd zeker niet op een euro meer of minder gekeken.

Voorgesteld aan Rafael en Estavana

Dat Sylvie echt geloof heeft in haar nieuwe relatie blijkt ook wel uit het feit dat, volgens eigen zeggen, haar ex-man Rafael van der Vaart haar nieuwe vlam al heeft mogen ontmoeten. Niet alleen laat Raf weten samen met zijn vriendin Estavana heel erg blij te zijn voor Sylvie en Wim, hij noemt Wim ook nog eens ’een topvent’.

Bron: Party /Beeld: Instagram