Frans Bauer Insta

Zó voedt Frans Bauer zijn zoons op…

Frans Bauer heeft aardig wat ellende meegemaakt, met vorig jaar nog het herseninfarct van zijn vrouw Mariska. Hoe hecht de band met zijn vier zoons is, bleek ook op die moeilijke momenten. Alles over de bijzondere band tussen Frans en zijn zoons vertelt Frans in de podcast ’30 Minuten Rauw’ van Ruud de Wild.

“Een strenge vader wil ik mezelf niet noemen, maar ik ben wel rechtvaardig”, zegt Frans over de manier waarop hij zijn vier zoons, Christiaan (21), Jan (20), Frans jr. (18) en Lucas (13) opvoedt. De zanger vertelt: ”Ik hou van principes. Je mag fouten maken in het leven, maar ik vind wel dat als je fouten maakt, dan moet je er ook van leren. En als je heel streng bent, dan laat je iemand eigenlijk geen fouten maken. Dus ik vind fouten maken belangrijk, maar je moet er dan wel wat mee doen.” Frans herkent zijn eigen opvoeding in de manier waarop hij zijn zoons grootbrengt. ”Ik herken heel veel dingen die ik zelf ook deed bij mijn eigen vader: raad vragen, dat doen mijn kinderen ook. Ja, ik heb het idee dat ik wel zo’n beetje dezelfde basis meegeef aan mijn kinderen. Ik ben geboren in een woonwagenkamp en daar is het familiegevoel heel erg sterk. Dus als je dingen gaat zeggen over mijn ouders die niet kloppen, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Over mijn ouders moet je sowieso niet beginnen, want dat vind ik gewoon een heiligheid, daar ben ik heel erg trots op en die zal ik te allen tijde op alle manieren dan ook verdedigen”, zegt Frans heel mooi en wijs.

Foto: Instagram