Placeholder

Zon!

Terwijl de herfst met babystapjes zijn intrede doet, pakken we de vakantiekiekjes er maar weer eens bij om te zien hoe fijn de afgelopen zomer was. Een verlangende blik op de kalender leert ons dat het nog zeker maanden gaat duren voor we weer een zonnetje op ons bolletje zullen voelen. Een gedachte die ondragelijk was voor Patricia Paay. Samen met haar vriend boekte ze daarom maar een reisje naar Ibiza, alwaar ze met haar toyboy de bloemetjes flink buitenzet in het Spaanse zonnetje. We gunnen Patricia natuurlijk allemaal nieuw geluk na de gemene streek die ex-man Adam Curry haar leverde. En dat Patries een voorkeur heeft voor jonge mannen is ook niets nieuws onder de zon.

Maar om nou een vriendje te nemen die slechts één jaar ouder is dan je dochter? Ik weet het niet hoor… Christina Curry zal toch ook niet staan te springen om een stiefvader van haar eigen leeftijd? Maar dat neemt niet weg dat ik Patries hoog heb zitten; ze is niet bij de pakken neer gaan zitten toen Adam haar voor het oog van de ganse wereld verliet voor Micky Hoogendijk. Klein maar dapper! Het moet een hele opsteker voor La Paay zijn dat het mannelijke grut nog altijd als een blok voor haar valt. Dat moet haar ego toch een flinke oppepper geven. Op een oude fiets moet je het leren, zullen we maar zeggen…

Dit geldt ook voor Katja Schuurman. Onze fotograaf spotte de schoonheid achterop het stalen ros van haar toyboy. Katja straalt zo hevig dat het bijna pijn aan je ogen doet. De liefde staat haar prachtig. Alle tranen om de scheiding van Thijs Römer zijn gedroogd. Vol gas gaat ze met Freek door het leven; Katja oogt gelukkiger dan ooit. Een scheiding hoeft dus niet te betekenen dat het voorgoed gedaan is met de liefde. Integendeel.  Zo is Trijntje Oosterhuis hoogzwanger van haar nieuwe vriend en haar ex-man heeft eveneens babyplannen. Na een scheiding weer helemaal happy worden, kan dus best. Fijn om te weten dat de zon echt altijd achter de wolken schijnt!

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie