Gouden Televizier Ring Gala 2023 Martijn Krabbé

Zoon Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate zieke vader: ‘Veel steun’

Volgens de zoon van Martijn Krabbé (56) gaat het ‘naar omstandigheden goed’. De presentator lijdt aan een vorm van kanker. Zo vertelde Bickel, zoals zijn zoon heet, in een gesprek met ‘Shownieuws’.

In maart maakte Martijn bekend dat hij te maken heeft met ‘een vorm van kanker’. In mei meldde de presentator dat de eerste resultaten van zijn scans ‘goed’ waren.

“Hij wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand, dus dat respecteer ik ook”, zegt Bickel. “Alles wat hij wil dat mensen weten, staat in zijn Instagram-post.”

Daarin schrijft Martijn dat hij ‘voorlopig alleen een onstuitbare eetlust (had ik al), slapeloosheid (nothing new) en spierverslapping (het begon al langzaam in te zakken)’ heeft. Verder is hij erg dankbaar voor ‘het extreem professionele en zorgzame team van het Amsterdam MC’. ‘En een grote bewondering voor mijn dierbare vrouw Deborah en liefste kinderen. Zij zijn de echte helden op dit moment.’ 

Lees ook: Artiesten wensen Martijn Krabbé beterschap

Wel laat Bickel los dat de familie Krabbé veel steun aan elkaar heeft. Ze zien en spreken elkaar veel. “Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en erop reageren.”

Bekijk de video van Bickel hieronder:

Lees ook: Zo vroeg Martijn Krabbé zijn Deborah ten huwelijk

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: ANP