Frenkie De Jong Insta

Zoontje voor Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney zijn ouders geworden. Kiemeney is vorige week dinsdag bevallen van een zoon. Dit maakte de vader van de voetballer maandag bekend op Radio 538.

Spaanse sportmedia vermoedden vorige week al dat De Jong vader was geworden. Hij was namelijk niet op een training van zijn club FC Barcelona verschenen.

De vader van De Jong vertelde op de radio dat het goed gaat met Kiemeney en het kindje. Hij maakte de naam van het jongetje nog niet bekend.

De 26-jarige De Jong en zijn 25-jarige vriendin zijn al sinds hun middelbareschooltijd een stel. De twee verloofden zich in 2022. In juli van dit jaar maakten ze bekend een kindje te verwachten.

De Jong speelt sinds de zomer van 2019 voor FC Barcelona. De 54-voudig Oranje-international kwam over van Ajax, waarmee hij onder meer landskampioen werd en de halve finales van de Champions League bereikte.

Kiemeney verhuisde mee naar Barcelona. Ze heeft haar eigen kledinglijn en is influencer, met 1,7 miljoen volgers op Instagram.

Bron: nu.nl – foto: Instagram