Zorgen…

Heel het land staat momenteel op z’n kop door het coronavirus. Ook op de Party-redactie zit de schrik er goed in en zijn er drastische maatregelen genomen om de gezondheid van de medewerkers te waarborgen. Dit vereist de nodige flexibiliteit, en het bewijst maar weer eens wat een geweldig team we hebben! Party biedt u in deze tijd van grote zorgen hopelijk toch een beetje afleiding. Zo kunt u deze week lezen dat Jan Smit nog altijd worstelt met een fikse burn-out en Chantal Janzen er alles aan doet om een flinke dip te vermijden.

Oud-manager Jake Hampel maakt zich ernstige zorgen om Samantha de Jong, ook bekend als Barbie. De realityster heeft een moeilijke tijd achter de rug, probeerde meermaals een einde te maken aan haar leven en verloor zich in drank en drugs. Ze liet zich opnemen in een afkickkliniek, maar dit werd geen succes. De relaties die ze aanknoopte in de afgelopen jaren waren veelal met mannen die vooral uit waren op roem, zo stelt haar oud-manager. Hij maakt zich zorgen om Barbie, grote zorgen. Jake gunt haar met heel zijn hart nou juist een heerlijk zorgeloos leventje…

Net als Barbie, liet ook Gordon Heuckeroth zich heel dapper vrijwillig opnemen in een afkickkliniek. Hij is inmiddels acht maanden clean. Maar wie denkt dat hij nu gelukkig is, heeft het goed mis. Goor snakt naar een liefde voor het leven, een maatje die van hem houdt zoals hij is. Maar uit welke hoed moet hij die grote liefde in vredesnaam toveren? ”Als BN’er is het vrijwel onmogelijk om sowieso iets op te bouwen met iemand. Kortom, ik doe deze strijd alleen en ga het verdomme niet opgeven!”, zegt Goor strijdlustig.

De Party-redactie geeft ook niet op, wij blijven proberen een lichtpuntje voor u te zijn in deze donkere tijd. Hopelijk kunnen we met zijn allen dat afschuwelijke coronavirus heel snel de nek omdraaien. Zorg in de tussentijd goed voor uzelf en voor elkaar!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen