Nff Dag 4 Premiere Marco: De Weg Terug

Zorgen…

Toen haar grote liefde Ruud de Wild ernstig ziek bleek te zijn, kwam de zorgzame kant in Olcay Gulsen tot leven. Ze heeft alles gedaan om zijn ziekbed wat lichter te maken, dag en nacht stond ze klaar om Ruud te verzorgen. Hun band is in die zwarte periode nóg hechter geworden. De radio-dj is gelukkig goed hersteld en de toekomst ziet er weer zonnig uit voor de twee tortelduifjes. Ook financieel gaan ze als een speer… Twee jaar lang werkten Olcay en Ruud aan een geheim project en nu kunnen ze eindelijk de financiële vruchten hiervan plukken. Het leven lacht hen toe en dat gunnen we het koppel van harte.

Ook Loretta Schrijver kan haar geluk niet op. Na haar loodzware strijd tegen darmkanker hebben de artsen Loretta ’schoon’ verklaard. Ze is haar levenspartner Lou eeuwig dankbaar. Lou heeft haar in die nare tijd enorm gesteund. Loretta: ”Ik heb een hele nieuwe man leren kennen. Hij was altijd wel zorgzaam, maar dit maakte hem zo ongelofelijk zorgzaam. Niets was hem te veel.”

Bariton Marco Bakker prijst zich eveneens gelukkig met zijn partner. ”Ik heb een fantastische relatie met mijn vrouw Willeke.” Marco heeft de 84 aangetikt, maar zingt nog altijd uit volle borst. ”Ik zorg goed voor mezelf en haal de hoge noten nog.” Al gaat de hoogbejaarde zanger een risicootje ok niet uit de weg. ”Ik rijd nog steeds motor, iedereen verklaart me voor gek”, lacht Marco.

Wie door velen ook voor gek worden verklaard, zijn de kandidaten van ’Een Jaar Van Je Leven’. Want wie laat z’n dierbaren nou achter om een jaar lang met wildvreemden in een huis vol camera’s te leven zonder contact met de buitenwereld? Wij spraken een van de kandidaten die besloot om deze stap te nemen. Moraima hoopt over een jaar met de prijzenpot van een miljoen naar huis te gaan. Ze omschrijft zichzelf als zorgzaam. Moraima: ”Ik sta voor iedereen klaar.” Maar ze kan ook prima van zich afbijten. ”Ik laat niet met me spotten!” Deze dame zou dus nog weleens voor vuurwerk kunnen zorgen…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Brunopress