Raad Van Beroep Voor Emile Ratelband En Moon Van Buuren

Zorgen

Hoewel veel sterren een luxeleventje leiden, betekent dat niet automatisch dat hun leven ook zorgeloos is. Ook onze BN’ers hebben gerust wel eens last van een (paar) slapeloze nacht(en). Nou zullen onze koning en koningin niet direct wakker liggen van de oplopende gasrekening; zeker niet nu uit de miljoenennota blijkt dat ze volgend jaar – midden in crisis- tijd (!) – een stevige loonsverhoging van een paar ton tegemoet kunnen zien om alle stijgende kosten het hoofd te kunnen bieden. Maar in Paleis Huis ten Bosch maakt men zich natuurlijk wél ernstige zorgen over de veiligheid van kroonprinses Amalia. De oudste dochter van het koningspaar wordt momenteel extra beveiligd omdat criminelen het op haar zouden hebben gemunt. En met die gedachte in het achterhoofd slapen onze Oranjes ongetwijfeld niet zo heel lekker.

Wie zich die ouderlijke zorgen maar al te goed kan voorstellen, is Estelle Cruijff. Haar getalenteerde zoon Maxim Gullit werkt hard aan zijn carrière als profvoetballer, maar raakte onlangs ernstig geblesseerd en kreeg daardoor een behoorlijke klap te verwerken. Estelle was dag en nacht bij hem. De bezorgde beauty lucht haar hart bij onze verslaggever: ”Niet alleen lichamelijk lag hij in de kreukels, maar ook geestelijk heeft hij een flinke dreun gehad. Natuurlijk grijpt me dat enorm aan. Het doet heel veel met me.”

En ook Peter Gillis heeft wel betere tijden gekend. De ’Massa Is Kassa’-ster heeft de laatste tijd de wind behoorlijk tegen, zowel privé als zakelijk. Misschien kan hij de tip van Emile Ratelband ter harte nemen. De positiviteitsgoeroe laat in Thailand tegenwoordig 24 uur per dag een monnik bidden voor economische voorspoed. Of dat echt helpt, vertelt het verhaal niet, maar Emile zal er ongetwijfeld beter door slapen…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Hollandse Hoogte