Maarten Van Der Weijden Insta

Zorgen rondom Maarten van der Weijden

Zorgelijke dagen voor Maarten van der Weijden. De ex-topzwemmer moest een dikke week in het hospitaal doorbrengen vanwege een maagbloeding. Op Instagram laat hij nu gelukkig weten dat hij weer naar huis mag. “Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, aldus Maarten. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in…

Zorgelijke dagen voor Maarten van der Weijden. De ex-topzwemmer moest een dikke week in het hospitaal doorbrengen vanwege een maagbloeding. Op Instagram laat hij nu gelukkig weten dat hij weer naar huis mag.

“Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, aldus Maarten. “Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag.” Maarten heeft eerder te maken gehad met leukemie en maakte zich zorgen of hij door eventueel teruggekeerde kanker zo ziek was geworden. Dat blijkt gelukkig niet het geval: “Ik ben dankbaar dat de bloeding gestopt is en dankbaar dat kanker niet de oorzaak van de bloeding is.”

Foto: