René Le Blanc 17122022 Ajdj (7)

Zorgt René le Blanc goed genoeg voor zijn vrouw?

René le Blanc vertelde onlangs in Party over zijn bijzondere hobby: hij brengt vele uren door als piloot in zijn flight simulator. Met dat fraaie stuk techniek bootst de zanger hele vluchten na, inclusief opstijgen en landen. Op maandag gaat hij gerust een paar uur naar boven om te vliegen. Zorgt René er wel voor dat hij zijn vrouw Jolanda genoeg aandacht en liefde geeft? Aan Party laat René weten:

“Haha, dank voor jullie goede zorgen. Ik ben een lieve man voor Jolanda hoor. Dat zijn niet mijn eigen woorden maar dat krijg ik van Jolanda te horen. Andersom is Jolanda ook heel zorgzaam naar mij toe. Kijk, de mensen zien een artiest op het podium staan, netjes gekleed, de haartjes gekamd en keurig geschoren. Wat mensen vaak denken is dat er een soort ideaalbeeld achter een artiest schuilt, maar ik hang thuis natuurlijk echt niet de hele dag René le Blanc uit. Ik ben bijvoorbeeld bezig een oude eiken tafel zwart te schilderen en loop dan lekker ongeschoren rond in mijn kluskleren. We hebben geen hulp In de huishouding, maar het huishouden gaat wel gewoon door, dus dat doen we gewoon samen. Als Jolanda een dagje weg is, dan loop ik ook gewoon het toilet schoon te maken en te stofzuigen, dat hoort er gewoon bij. En ik ben zeker niet te lui om de mouwen op te stropen.”

Foto: AJDJ