winnaars-gouden-televizier-ring-gala

Dit zijn de winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala

Gisteravond vond de vijfenvijftigste editie van het Gouden Televisier-Ring Gala plaats. Normaal gesproken is heel bekend Nederland aanwezig bij de uitreiking van de Televizier-ring prijzen, maar dit jaar woonden alleen alle genomineerden de befaamde uitreiking bij. Maar dat maakte de avond er niet minder spannend op. Wij hebben alle winnaars van deze felbegeerde prijzen voor je op een rijtje gezet.

De Gouden Televizier-Ring

De Gouden Televizier-Ring is de belangrijkste prijs van de avond. De programma’s Beste Zangers, Over Mijn Lijk en Nick, Simon en Kees: Homeward Bound waren voor deze prestigieuze prijs genomineerd. Uiteindelijk heeft Over Mijn Lijk deze ring in de wacht gesleept.

Televisie-Ster Presentator

Voor deze categorie waren André van Duin, Beau van Erven-Dorens en Tim Hofman genomineerd. Tim Hofman was uiteindelijk de gelukkige winnaar, waardoor de avond van deze presentator helemaal niet meer stuk kon.

Televisie-Ster Presentatrice

Ook de dames wilden graag het befaamde beeldje winnen. Chantal Janzen, Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen waren genomineerd en het was uiteindelijk Chantal Janzen die, voor de zesde keer, het beeldje mee naar huis mocht nemen.

Televizie-Ster Acteur/Actrice

Zowel mannen als vrouwen maakten kans op deze titel en het zijn André van Duin, Angela Schijf en Elise Schaap geweest die deze laatste ‘strijd’ met elkaar aangingen. De winnares was uiteindelijk Elise Schaap.

Televisie-Ster Talent

Dit jaar waren Bram Krikke, Holly Mae Brood en Martien Meiland voor deze mooie prijs genomineerd. Martien Meiland zijn avond kon niet meer stuk, want hij mocht het felbegeerde beeldje uiteindelijk in ontvangst nemen.

Televisie-Ster Online-videoserie

Niet alleen was Tim Hofman genomineerd voor de Televisier-Ster Presentator en de Gouden Televizier-Ring – die hij beide in ontvangst mocht nemen – ook was zijn programma #BOOS voor deze prijs genomineerd. De andere genomineerden waren Jachtseizoen van StukTV en de vlogs van politievlogger Jan Willem, maar ook dit keer mocht Tim Hofman de prijs in ontvangst nemen.

Televisie-Ster Jeugd

Ook de jongeren kwamen aan bod tijdens de uitreiking. Van de genomineerden, Beestenbrigade, Dropje en H3L, mocht uiteindelijk Beestenbrigade het beeldje in ontvangst komen nemen.

Beeld: Instagram