Frans Bauer

Frans Bauer op de vingers getikt door zoon: ‘Je lijkt net je moeder’

Frans Bauer (50) heeft een pittige preek van zijn zoon Christiaan gekregen. De volkszanger moet volgens hem meer op z’n voeding gaan letten.

Frans en Christiaan zijn onderweg in de auto, maar de volkszanger wil graag een eetpauze inlassen. “Ik heb verschrikkelijke honger”, zegt Frans in een Instagram-video tegen zijn zoon. “Zullen we even een kleine pitstop maken? Even een kleine versnapering?”

Dat ziet Christiaan eigenlijk niet zitten. “Je moet wel een beetje op je voeding letten, hè vriend”, zegt hij tegen zijn vader. Frans zucht flink. “Jongen, je lijkt net je moeder. ‘Let op dit, let op dat. Je mag niet zus, je mag niet zo.’ Ik heb ook vakantie! Ik wil ook even genieten”, zegt hij. “Een kleine pitstop en dan gaan we daarna weer verder.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

Christiaan kan de smeekbede van zijn vader niet weerstaan en gaat akkoord. Ze halen bij een tankstation snel wat te smikkelen. “Niets zo lekker als dat we onderweg iets te snaaien hebben”, zegt Frans dolblij. De twee zijn onderweg naar Rotterdam waar Frans later dit jaar concerten geeft in Ahoy op 18 en 19 oktober.

Lees ook: Frans Bauer heeft slecht nieuws: geen vervolg op realityserie?

Frans was eerder dit jaar met zijn hele gezin te zien in zijn reallifesoap De Bauers – 20 jaar later. Daarin was niet alleen Christiaan te zien, ook de drie andere zoons van de volkszanger kwamen in beeld. De serie werd door veel mensen bekeken, soms door meer dan twee miljoen mensen. Toch komt er geen vervolg op de populaire realityserie.

Foto: Instagram