Maxim Froger En Vriendin Ruby

Maxim Froger na geboorte eerste kindje: ‘Alle clichés zijn waar’

Maxim Froger en zijn vriendin Ruby zijn deze maand ouders geworden van hun eerste kindje Mateo René Abraham Froger. “Alle clichés zijn waar”, vertelt Maxim in een interview met ‘RTL Boulevard’.

“Alle clichés zijn waar”, zegt Maxim over zijn zoon die op 13 september is geboren. “Maar als je zo’n kleine voor het eerst ziet, dan denk je echt: jeetjemina. Dat is het allermooiste wat er is.” Mensen hebben de zoon van René Froger verteld dat hij alles zou vergeten wanneer hij zijn kindje vastheeft. “Het is stom, maar het is wel allemaal waar.”

Maxim hoopt dat de kleine Mateo de stembanden van zijn opa René Froger heeft en de dansmoves van zijn moeder Ruby. “Dan komt het helemaal goed”, grapt hij in het interview.

Lees ook: Maxim Froger kan niet dansen…

De naam van de kleine was altijd al favoriet van Maxim. “Die van mij was iets anders”, biecht vriendin Ruby op. Maar omdat iemand anders in hun omgeving beviel en die naam al aan hun baby gaf, viel die naam af. Verder is Mateo met zijn tweede en derde naam vernoemd naar zijn opa’s. “Pa vond het echt heel mooi dat we hem vernoemd hebben”, vertelt Maxim over zijn vader René. Maar ook de vader van Ruby is vereerd. “We hebben twee hele trotse opa’s, dus dat is heel fijn”, zegt Maxim. Hij is zelf ook vernoemd naar zijn opa’s.

Bekijk het interview met RTL Boulevard hieronder.

Foto: Instagram