René van der Gijp

René van der Gijp lacht om uithaal van Gordon: ‘Hij moet niet zo boos doen’

René van der Gijp (63) heeft gisteren in ‘Vandaag Inside’ gereageerd op een pittige uithaal van Gordon (56), die hij in zijn reallifesoap doet. René kan wel lachen om de uitspraken van de zanger.

In een nieuwe aflevering van Dit ben ik: Gordon haalt de zanger flink uit naar René van der Gijp. René heeft namelijk eerder in Vandaag Inside kritiek geleverd op de zangkunsten van Gordon. “Als je hem voor de HEMA zet, dan sturen ze hem weg”, zei hij onder meer. Gordon is gepikeerd door die uitspraak. “Ik heb dus na al die aantijgingen niet meer durven zingen. Dat is wat ze met je doen, hè? Ze maken je psychologisch gewoon kapot. Ze hebben geen idee wat voor impact dat heeft”, zegt hij in een nieuwe aflevering.

Vervolgens haalt hij uit: “En dat komt uit iemand z’n mond die zelf een emotioneel instabiel, labiel wrak is. René van der Gijp, kijk in de f*cking spiegel, idioot dat je bent met al je beledigingen. Nu kun je hem krijgen ook.”

Lees ook: Carlo Boszhard steunt Gordon in pittige tijd

Het fragment uit de soap werd gisteren ook getoond in Vandaag Inside en daar kon René alleen maar om lachen. “Laat dat begin nog even zien! Hij durft niet meer te zingen, hè? Hij durft niet meer te zingen”, zegt hij. “Hij moet niet zo boos doen. Kom op, man, laat gaan. Een beetje plaagstootjes af en toe. Een klein plagerijtje, meer is het niet.”

Bekijk de beelden hieronder.

Foto: ANP