Jan Smit

Jan Smit en Peter Pannekoek presenteren samen weer Gouden Televizier-Ring Gala

Jan Smit (38) en Peter Pannekoek (38) presenteren dit jaar wederom het Gouden Televizier-Ring Gala. Het is de tweede keer dat ze dit samen doen.

De twee kondigen dit aan in een video op social media. Hierin is te zien dat Jan Smit aan het dromen is. “Goed nieuws. Dit jaar presenteert Jan Smit het Gouden Televizier-Ring Gala alleen. Helemaal alleen, zonder die stomme Peter Pannekoek. De dwerg is weg. De grote Jan Smit Show. Alleen maar Jan, want iedereen wil Jan”, hoor je een voice-over zeggen.

Daarna zie je Peter bij Jan in bed kruipen. “Hé lieverd”, zegt de cabaretier tegen de Volendamse zanger. Daarna wordt het enigszins schunnig. “Wat voel ik daar?” vraagt Peter als hij naar beneden kijkt. “Heb je over mij gedroomd?”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros)

Lees ook: John de Bever trekt Televizier-Ring-uitslag in twijfel: ‘Klopt geen reet van’

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 17 oktober om 21.00 uur te zien op NPO 1. De genomineerden zijn nog niet bekend, maar er is al wel een tussenstand bekendgemaakt. Zo hebben de programma’s B&B Vol Liefde, Bureau Rotterdam, De Joodse Raad, De Slimste Mens, Denkend aan Holland, Dwars door de Lage Landen en Een Huis Vol (Emigreert) tot nu toe de meeste stemmen. Vorig jaar won de NPO-serie Oogappels.

In de video hieronder zie je meer over de kanshebbers van de Gouden Televizier-Ring.

Foto: ANP