Renze Klamer

Renze Klamer niet op zoek naar een nieuwe liefde: ‘Ik heb geen haast’

Renze Klamer (35) zien we dagelijks in zijn talkshow op RTL 4. De vrijgezelle presentator heeft het daar zo druk mee, dat er geen tijd is voor de liefde. Dat vertelt hij in ‘Casa di Beau’.

Door zijn eigen talkshow heeft Renze te weinig uren in een dag. “Mijn twee kinderen hebben prioriteit. Mijn baan heeft prioriteit. Ik heb vrienden. Ik wil sporten. Familie wil je nog kunnen bezoeken. Het nieuws wil ik kunnen volgen”, vertelt hij aan Beau van Erven Dorens.

De liefde schiet er daardoor een beetje bij in. “Heel eerlijk gezegd zou ik niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen nu, om een volwaardige relatie aan te gaan met wie dan ook”, zegt de presentator in Casa di Beau.

Lees ook: Welverdiende vakantie voor Beau van Erven Dorens

Renze was vijf jaar lang getrouwd met zangeres Pearl Jozefzoon. Met haar heeft hij twee kinderen. In 2019 heeft het stel een punt achter hun huwelijk gezet. “Als een relatie kapot gaat dan mislukt er iets, maar aan de andere kant is het soms ook beter. Als mensen uit elkaar gaan kan het uiteindelijk ook iets goeds zijn. Er zijn heel veel mensen bij elkaar gebleven, ten koste van zichzelf of van het geluk van elkaar.”

Sindsdien gaat Renze als vrijgezel door het leven. “Vrouwen zijn op mijn leeftijd klaar en die willen misschien iets serieuzers”, vertelt hij. “Die willen een huisje en aan kinderen beginnen. (…) Daar ben ik al geweest, dat heb ik al. Dus ik heb helemaal geen haast.”

De 35-jarige presentator kan best nog vijf tot tien jaar wachten. “Ik kan ook als ik 40 ben of 45 ben. En dan heb ik ook de tijd om daar serieus in te investeren”, zegt hij over de toekomst. Het hart van Renze is echter niet gesloten. “Want je weet het niet.”

Bekijk een deel van het interview hieronder.

Foto: ANP