Sylvie Meis: “Ik ben een veroveraar”

Sylvie Meis heeft de nodige ervaring opgedaan in de liefde en denkt inmiddels te weten hoe ze een huwelijk ook op lange termijn kan laten werken. ”Het geheim van een goed huwelijk volgens mij, is praten met elkaar. Naast natuurlijk je verliefdheid, je romance, dat vuur laten branden, maar al dat zal uiteindelijk wegvallen als je niet met elkaar praat. En dat is iets wat je ook gaandeweg moet leren.”

Sylvie Meis zet altijd eerste stap

Spannend houdt Sylvie het desondanks zeer zeker in haar leven. ”Ik ben een gepassioneerde vrouw en leef graag heel intens. Ik hou van verliefd zijn. Ik ben een veroveraar. Ik heb bij mannen altijd zelf de eerste stap gezet.” Maar bij kunstenaar Niclas Castello, met wie ze vorig jaar trouwde, lijkt Sylvie de ware liefde te hebben gevonden. Al kan ook hij niet tippen aan de liefde die ze voelt voor het nieuwe grote voetbaltalent van Oranje onder 17, haar eigen zoon Damián!